La francesa Mathilde Toussaint, la nova veu que causa sensació en els ambients de jazz, actuarà avui, dissabte, en la 3a edició del festival Jazz al Port de l'Escala.

L'artista presentarà la seva personal manera de cantar a les 19.30 hores al restaurant Navili Octopuss acompanyada pels músics Ramiro Rosa, Sergi Sirvent i Jordi Mestres.

El Jazz al Port de l'Escala va arrencar divendres a la nit amb un concert inaugural a càrrec de Janine Johnson Quartet.

Avui al migdia, a les 13 hores a lescenari de l'Espigó, s'oferirà un aperitiu concert a càrrec de Vemau Mier, que presentarà el seu sextet «piano-less» sense cap instrument harmònic, format per quatre instrumentistes de vent, contrabaix i bateria.

Les actuacions d'avui continuaran amb l'esmentada Mathilde Toussaint i, ja a la nit, amb la BCN Gin Jazz Band de Gorka Benítez (21.30h, Navili Octopuss).

Mathilde Toussaint tornarà a ser protagonista demà diumenge a les 13 hores a l'Octopuss en un dinar-concert acompanyada al piano per Sergi Sirvent.

Jazz al Port s'acomiadarà al Jardí de la Clota amb l'actuació (15h) del sextet Bourbon amb Sandra Fern, que oferiran un repertori de Rithm'n Blues New Orleans de mitjan segle XX, en un espectacle que vol ser participatiu.