13 de setembre de 2016
13.09.2016

L'exposició «David Bowie is» arribarà a Barcelona la primavera de l'any vinent

13.09.2016 | 00:00

El Museu del Disseny de Barcelona acollirà la primavera del 2017 l'exposició David Bowie is, la primera retrospectiva internacional sobre la carrera de l'artista, que va morir el gener passat. La mostra, una producció del Victoria and Albert Museum de Londres, ha rebut ja més d'un milió de visitants a ciutats com la capital anglesa, Berlín, París o Chicago.
La mostra, que actualment es pot veure al Museo de Arte Moderna di Bologna (MAMbo), viatjarà a Tòquio abans d'arribar a la capital catalana, que serà la darrera ciutat europea a acollir-la abans del seu trasllat a Nova York, segons va confirmar ahir l'Institut de Cultura de Barcelona. La dimensió pluridisciplinària i sempre innovadora del treball de Bowie entronca amb l'aposta del Museu per mostrar i explorar les connexions entre l'art i el disseny, especialment en el ter?reny del disseny gràfic i de la moda, segons va afegir l'ICUB.
David Bowie is és la retrospectiva definitiva sobre el polifacètic artista britànic, on Bowie estava involucrat personalment. S'hi presenten més de 300 objectes, entre els quals es troben lletres manuscrites, vestuari original, fotografies, pel·lícules, vídeos musicals, moda, dissenys d'escenaris i els instruments personals de l'artista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema