El Sunset Jazz Club de Girona celebra enguany el seu 15è aniversari amb una programació especial en la qual destaquen noms com els del trio del guitarrista nord-americà Jonathan Kreisberg, amb el pianista David Kikoski, o el guitarrista Jean Paul Bourelly. El programa de concerts, que arrencarà el pròxim 1 d'octubre, també inclou una nova edició del cicle Jazz & Fires, que per cinquè any consecutiu celebrarà Sant Narcís amb el millor jazz.

Al mes d'octubre hi ha programats alguns concerts especials per celebrar l'aniversari, com els dos que oferirà Marc Miralta en el Miralta Weekend, però serà durant el 5è Jazz & Fires, concretament el 5 de novembre, quan farà quinze anys de l'obertura del local. Per aquesta data assenyalada s'han programat dos concerts: el pianista Albert Bover oferirà un concert gratuït a les 7 de la tarda, al qual només es podrà accedir per sorteig, i el grup barceloní de jazz manouche Scaramouche protagonitzarà la festa d'aniversari, a partir de les 11 de la nit, amb entrada gratuïta.

Durant la nova temporada estable, que s'iniciarà amb el concert de Susana Sheiman i que s'allargarà fins al juny de 2017, el club ha preparat altres concerts especials per celebrar els quinze anys, alguns tan destacats com el que oferirà el trio del guitarrista nord-americà Jonathan Kreisberg l'11 de novembre, que comptarà amb la participació del pianista David Kikoski, una de les grans figures del jazz de finals del segle XX.

A l'escenari del Sunset també s'hi podran escoltar dos músics llegendaris que en el passat van col·laborar amb Miles Davis: Jean Paul Bourelly el 3 de desembre, i Carles Benavent el 10 de desembre. La setmana següent, el 17 de desembre, es presentarà amb dos pianos de cua a l'escenari el disc que Albert Bover i Marco Mezquida van enregistrar en viu fa dues temporades.

El Sunset Jazz Club de Girona va obrir les seves portes durant les Fires de Sant Narcís de 2001.