que tanca el darrer trimestre del 2016, amb entrades ja a la venda.

La programació professional aixecarà teló al Teatre de Blanes amb una proposta excepcional. El polifacètic artista blanenc Isaac Ulam oferirà el dissabte 1 d'octubre el mateix espectacle que va oferir el passat mes juny a la Sala Apolo de Barcelona, acompanyat del Cor de Cambra Sota Palau, per presentar Ratpenat. Les dues següents cites són sengles propostes teatrals: el dissabte 8 d'octubre Mariona Ponsatí, Toni Escribano i Marcel Tomàs protagonitzaran la comèdia La Banda del Teflón. Per la seva banda, el divendres 21 d'octubre arriba la comèdia Chefs, que protagonitzen César Maroto, Carlos Jano, Rubén Hernández i Susana Cortés dirigits per David Ottone i Fidel Fernández.

El dissabte 5 de novembre el carismàtic grup català Brams, acompanyat de la Banda del Col·legi Santa Maria, presenta Aquesta remor que se sent, espectacle en el qual versionen cançons seves en format acústic. Finalment, el diumenge 20 de novembre el conegut monologuista David Guapo presenta el show #quenonosfrunjanlafiesta.

Com a complement de la programació professional, a Escena Local s'han inclòs una dotzena de propostes. El 22 d'octubre arribarà la XIII Cantate Barcelona amb el Concert d'amistat, seguit el 6 de novembre per l'espectacle de flamenc En su tiempo, protagonitzat per Antonio Mejías & Amigos, i organitzat per la Casa de Ardales. El 12 de novembre Quantus Teatre i El Mirall ofereixen Els boscos d'en William, un acostament diferent als textos de Shakespeare. Quant a la programació infantil, Rialles Blanes portarà fins a sis espectacles, que arrencaran el diumenge 2 d'octubre amb Els tres óssos, de L'Estaquirot.

Fins a 27 propostes a Lloret

De la seva banda, la nova temporada, que al Teatre de Lloret començarà el 15 d'octubre, amb una programació que consta de 27 espectacles: 7 de teatre, 1 de música, 1 de lírica, 6 espectacles familiars, 1 musical, 1 de dansa, 2 d'humor, 1 de clown, i 7 espectacles d'agrupacions locals. En música es podrà gaudir dels concerts de Gospel Viu Choir, que estrenaran l'espectacle Gospelizing!, el divendres 21 d'octubre. L'altra proposta musical arribarà per Nadal. El divendres 30 de desembre Camerata Lírica presentaran el concert titulat El vino en la lírica.

Les propostes teatrals són Solitudes de Kulunka Teatro (15 d'octubre), Al Galope amb Carme Elias (22 d'octubre), Nuestras Mujeres amb Gabino Diego de protagonista (11 de novembre), Els Homes són de Mart i les dones de Venus amb Jordi Díaz (20 de novembre), Tennessee (W) de Tennessee Williams protagonitzat per Martí Peraferrer (25 de novembre) i l'obra Un tramvia anomenat desig de Les Antonietes (26 de novembre).

També destaquen Las Muchas, de la companyia de dansa de Maria Antònia Oliver (27 de novembre), Hoy puede ser un gran día de l'humorista Dani Pérez (5 de novembre) o l'espectacle infantil Gisela y el libro mágico (12 de novembre).