15 de setembre de 2016
15.09.2016

El projecte de formació artística Jardí Artístic es posa en marxa

L'espai educatiu transversal neix per fomentar i despertar la creativitat en els nens i nenes d'entre 3 i 5 anys

15.09.2016 | 00:00
Els responsables del projecte posen amb el niu que il·lustra el cartell.

L'Escola Municipal d'Art, l'Escola de Música Moderna de Girona i El Galliner, Centre de formació teatral, van presentar ahir al matí Jardí Artístic, un espai de formació artística interdisciplinària i vivencial, dirigit a nens i nenes de 3 a 5 anys. La matrícula es va obrir al mes de juny i es van cobrir les 24 places ofertes en una setmana. Al Jardí Artístic s'acompanyarà els infants a descobrir la música, la dansa, el teatre i les arts plàstiques de manera activa i simultània, en un entorn lúdic i creatiu amb el ?guiatge dels docents especialistes de cada àrea. Aquesta experiència es durà a terme a través d'una metodologia experimental, dinàmica i en constant evolució.
Els objectius d'aquest projecte creatiu per a infants se centren a oferir un programa d'innovació educativa que permeti als infants desenvolupar la creativitat des de les arts; complementar l'educació artística de l'àmbit escolar obligatori, i propiciar un ambient de recerca que fomenti, sempre des de les arts, noves vies de procés ensenyament-aprenentatge.
El tinent d'alcaldia i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, va voler destacar que «des d'aquests projectes interdisciplinars els infants aconsegueixen despertar la creativitat que els servirà per formar una societat més sensible i més capacitada culturament».
L'activitat del Jardí Artístic, en els seu primer curs, es desenvoluparà a les instal·lacions d'El Galliner, que també és el responsable de les matrícules. Cada escola aporta professorat i material específic per als diversos tallers que se celebraran els dimecres a la tarda i tindran una durada d'una hora. En aquesta fase inicial, el Jardí Artístic tindrà dos grups, de 12 alumnes cadascun.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona