La cantant britànica Adele planeja deixar d'oferir gires mundials durant deu anys per dedicar més temps a la cura del seu fill Angelo, nascut el 2012, segons va revelar ahir el tabloide The Sun. La intèrpret i compositora, que a finals de 2015 va llançar el seu tercer disc, 25, hauria comunicat al seu cercle proper que no programarà grans «tours» durant la pròxima dècada un cop acabi el seu actual cicle d'actuacions, que tancarà al novembre després de dos recitals a Mèxic i un a Phoenix (EUA).

La decisió, segons el diari britànic, s'emmarca en el pla d'Adele de començar una «nova vida» als Estats Units, en què el seu fill, de tres anys, passarà per davant de la seva carrera musical. «Angelo és la prioritat número u per a Adele. És el més important de la seva vida. L'ha portat amb ella a tot arreu mentre ha estat de gira, però aviat començarà el col·legi -el pròxim any- i ja no podrà seguir-la més», va explicar al tabloide una font pròxima a la cantant. «Ara mateix, està dient que no farà una altra gira mundial gegant com la que està fent durant els pròxims deu anys», afegeix aquesta font.

En el seu últim àlbum, Adele va mostrar precisament la seva devoció pel seu fill en un dels temes, Sweetest Devotion (La devoció més dolça). L'artista britànica va publicar el seu primer treball el 2008 (19) i el segon el 2011 ( 21), amb el qual va vendre 25 milions de còpies a tot el món i que va romandre durant dos anys consecutius com el disc més venut. Durant la seva carrera ha protagonitzat diverses aturades, com els quatre anys apartada dels escenaris que va passar abans d'anunciar la seva actual gira, al novembre de 2015.

Segons The Sun, Adele no es planteja allunyar-se per complet dels focus durant la pròxima dècada i està considerant acceptar una oferta per actuar de forma regular a Las Vegas, després d'haver rebutjat la possibilitat de fer-ho en la cerimònia de la final de la Superbowl dels Estats Units. El passat cap de setmana, l'artista va reconèixer en una xerrada amb admiradors el malestar que li provoquen les llargues gires. «No sé quants de vosaltres sabeu això, però realment no em considero una artista de gires. Mai he tolerat massa bé els tours, sóc bastant casolana», va explicar la cantant, segons recull el citat rotatiu britànic.