La sala Truffaut estrenarà aquest dimarts (20.30h) el curtmetratge Jugant amb la mort, rodat durant el mes de juliol a Girona per 19 nois i noies d'entre 14 i 17 anys del taller Cinema i Acció, del Museu del Cinema.

Sota aquest títol, la pel·lícula és en realitat una comèdia on un noi amb molta mala sort té una trobada amb una noia molt misteriosa, la qual li farà plantejar-se la vida.

Aquesta idea va ser pensada, escrita, planificada i interpretada pels alumnes durant les quatre setmanes de juliol.

En el taller es van realitzar classes dividides en diferents blocs. Cada bloc comptava amb un professor especialitzat que els orientava i els ensenyava les tècniques bàsiques de cada àmbit: Paco Cavero va impartir la part del guió; Marta Prieto, la d'interpretació, i Josep González, la realització, i tots ells van estar dirigits pel director de cinema David Ruiz, que ha intervingut en totes les sessions i ha coordinat el taller.

El taller va incloure classes magistrals amb l'actriu Marina Comas, una de direcció d'art amb Iu Gironès, una altra amb l'actriu especialista Mireia Blasco i una de direcció de fotografia amb Pau Savall.

També es va realitzar una classe de maquillatge amb Eva Sáez i una visita a l'Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia amb una classe magistral d'edició amb David Gimbernat, ha informat el Museu del Cinema.