L'FBI maneja una informació que implicaria Brad Pitt i el «benestar d'un nen», segons va informar ahir el diari Los Angeles Times, amb referència a un incident entre l'actor i un dels seus fills. D'acord amb una font anònima citada pel rotatiu nord-americà, les al·legacions sobre aquest incident que van arribar a l'FBI es basen en el comportament turbulent de Pitt durant un vol ocorregut la setmana passada mentre un dels seus fills era present, i que segons molts mitjans, haurien precipitat la decidió d'Angelina?Jolie.

Així mateix, en una resposta per correu electrònic a la revista Vanity Fair, l'FBI va dir que continua «reunint proves (sobre el succeït a l'avió de l'actor) i avaluarà si es tira endavant una investigació a nivell federal». Aquesta informació arriba el mateix dia en que el portal TMZ, especialitzat en actualitat de famosos, va assegurar que la policia de Los Angeles i el Departament d'Infància i Serveis Familiars del comtat van obrir una investigació contra l'actor per un presumpte «abús verbal i físic» als seus fills. La notícia va provocar confusió i controvèrsia a Los Angeles, una ciutat en ebullició des que es va conèixer la ruptura entre Pitt i Angelina Jolie, i alguns mitjans locals van negar, citant portaveus policials, que hi hagués una investigació en marxa.

Fonts familiars van dir a TMZ que dimecres de la passada setmana es va produir una baralla entre Pitt, i Jolie i que l'actor, presumptament en estat d'embriaguesa, hauria escridassat amb violència els nens. La baralla s'hauria produït en un avió privat, la qual va continuar després de l'aterratge a l'aeroport. Un testimoni va presentar denúncia davant el Departament de Serveis Socials.