El Grup d'Escriptors del Montseny està preparant un recull de relats eròtics i amorosos que seran "tan pujats de to com es vulgui". Aquest serà el quart llibre del grup i sortirà publicat pels voltants de Sant Jordi de l'any 2018. Els autors, com sempre, hauran d'ambientar les històries a les muntanyes del Montseny o a les poblacions del voltant. Aquesta vegada hauran de parlar d'un dels "interessos bàsics de l'espècie humana", han explicat en to de broma.

El Grup d'Escriptors del Montseny va néixer l'any 2012 arran de l'empenta de Ramon Gasch. Actualment són entre vint i trenta autors de diverses edats i professions que viuen al Baix Montseny. El Grup s'ha autopublicat ja tres llibres: Relats del Montseny de temàtica lliure, Montseny entre llum i boires, de gènere negre i El Montseny màgic, de gènere fantàstic.

El grup està treballant ara en un quart llibre de contes eròtics i amorosos. "Hi ha ganes d'incorporar elements eròtics" i "pujats de to", explica Jordi Plens. Els autors hauran de presentar els relats a finals d'any. Després vindrà la correcció i la maquetació. El mateix grup decidirà l'ordre dels contes amb una votació a través de Doodle.