Sopa de Cabra, ha anunciat avui que actuarà el pròxim 28 d'octubre a Madrid, on no tocava des de fa dues dècades, per celebrar els seus 30 anys sobre els escenaris i presentar "Cercles", el seu nou àlbum d'estudi amb cançons pròpies.

Serà a la sala Joy Eslava i allà interpretaran els temes del treball amb el qual han trencat un silenci discogràfic de quinze anys i alguns dels quals han jalonat els seus 30 anys de carrera com ara "Camins", "L'Empordà" o "Els teus somnis".

El nou videoclip de la banda gironina, de la cançó "Dolços Plans", recull imatges enregistrades en alguns dels principals concerts de la gira d'estiu. Un clip que vol ser un homenatge al públic fidel dels Sopa que, veu així imatges inèdites, divertides i personals, que habitualment queden fora de la mirada del públic.

Sopa de Cabra

, que és un dels pocs grups musicals que han fet tres concerts consecutius al Palau Sant Jordi, amb més de 60.000 espectadors, té previst sortir després en una gira que inclourà, entre d'altres ciutats, Londres.

Sopa de Cabra són autors del disc català de rock més venut de la història, "Ben Endins", amb més de 110.000 còpies.