28 de setembre de 2016
28.09.2016

Joan Rovira, Sara Pi i Ivette Nadal actuaran a la nova temporada del Celtic Bar

28.09.2016 | 07:28

El Celtic Bar de Girona obrirà diumenge, 2 d'octubre (18.30 h), la segona temporada de concerts acústics amb l'actuació de l'artista de les Terres de l'Ebre Joan Rovira.
«M'importa allò que dic i no com ho dic. Sempre amb el somriure a la boca, a cada concert al cent per cent. Per a mi la música és com l'aigua, un miracle que flueix i mai s'acaba. Això és el que he après al carrer, aquest és el meu present», diu Rovira.
Rovira donarà el tret de sortida a una temporada que també tindrà la cantant revelació Sara Pi (9 d'octubre) i la jove veu d'Ivette Nadal (13 de novembre), han anunciat els responsables del local del carrer Riu Güell, 1, de Girona.

Celtic Comedy Club
El Celtic també iniciarà la temporada de monòlegs en clau de comèdia dels dimarts. El showman Dani Lagi presentarà els espectacles del rebatejat com a Celtic Comedy Club, amb artistes consolidats al costat d'un amateur de les comarques gironines. El programa previst és aquest: Sergio Marín (4 oct.), Ángel Miralles (11 d'oct.), Xavi Castells (18 oct.) i Barbosa (25 oct.), sempre a les 22.30 h.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona