05 de octubre de 2016
05.10.2016

Un curt basat en un conte d'Ernest Hemingway es roda a Fornells

Els Amics del Ferrocarril cedeixen l'attrezzo per crear un clima del segle XX

05.10.2016 | 00:00
Una escena del rodatge.

L'estació de tren de Fornells de la Selva és la protagonista del rodatge del curt Elefants blancs, inspirat en un conte d'Ernest Hemingway. El film explica la història d'una parella que es troba en una estació de tren i que ha d'afrontar un problema. L'espectador, però, no descobreix fins al final del curtmetratge de què estan parlant.

Aquest és el primer treball com a director de l'actor Artur Trias, que fins ara havia dirigit només teatre. "És un projecte que feia temps tenia en ment, vull reivindicar la figura de Hemingway que, tot i ser un dels clàssics, està oblidat", manifesta.

Els protagonistes són els actors catalans Mireia Aixalà i Roger Casamajor. El rodatge es fa íntegrament a l'estació de Fornells i part de l'attrezzo el cedeix l'Associació d'Amics del Ferrocarril de les Comarques Gironines, amb seu al municipi.

La intenció de l'equip és presentar-lo a diferents festivals catalans i, posteriorment, subtitular-lo al castellà i a l'anglès per fer recorregut a d'altres certàmens d'abast estatal i internacional.

Elefants blancs està ambientada als anys 40-50 i narra la història d'una parella que s'atura a una estació i conversa sobre un problema. Aquesta és una història de sentiments humans i d'amor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona