El festival Temporada Alta i el Cinema Truffaut programaran un cicle de les millors obres de la temporada londinenca a la pantalla del Cinema Truffaut, en versió original subtitulada en castellà. Aquesta programació arriba a l'Estat espanyol per segon any consecutiu gràcies a la iniciativa dels Cinemes Yelmo.

El National Theatre Live és un cicle que porta a diferents cinemes d'arreu del món grans espectacles teatrals de Londres (del National Theatre però també d'equipaments com de Donmar Warehouse o el Young Vic).

Produccions amb una realització cinematogràfica de gran qualitat que apropen el millor teatre europeu a cinemes d'arreu del món. El cicle d'enguany està integrat per 6 grans clàssics del teatre.

Inaugura el cicle una obra de firma contemporània, War Horse (16 de febrer). El 16 de març serà el torn de A view from de Bridge. El 6 d'abril es podrà veure No man's land. Completen el cicle una versió de la tragèdia d'Euripedes, Medea (11 de maig), Amadeus (25 maig) sobre la vida de Mozart i Salieri, i una versió de Saint Joan (15 juny).