12 de març de 2017
12.03.2017

La Casa Empordà rep les «Mobilitzacions» d'Empordoneses

Una trentena d'artistes participen en la mostra central del cicle amb una exposició multidisciplinar

12.03.2017 | 00:02
Un aspecte de la mostra.

El cicle expositiu Empordoneses va donar divendres el tret de sortida a l'exposició multidisciplinària Mobilitzacions, en la qual participen una trentena d'artistes, i que va quedar inaugurada a la Casa Empordà de Figueres.

Aquesta exposició col·lectiva és l'acte central del cicle i aplega a alguns del més reconeguts artistes de la contrada.

Els participants són: Mònica Quintana, Esther Martínez, Juanjo Viñuela, Marta Teixidor, Núria Pallisera, Mònica Grygier, Fiona Morrison, Clara Gassiot, Pilar Farrés, Ramon Fort, Núria Surribas, Joan Casellas, Jordi Figueres, Yvone Heinert, Esther Julià, Cati Palou, Michelle Wilson, Irene Roe, Callahan Ruíz, Ester Marcos, Enric Bassegoda, Irene Gras, Àngel Rodríguez, M. Mercè Cuartiella, Isabel Guzmán, Jordi Casals, Lluís Bosch, Montserrat Seró i Abdon Jordà.

L'acte inaugural va acollir la performance «i... cada vegada més lluny», a càrrec del grup d'adults de l'Escola de Nou Moviment i Dansa Contemporània i del Col·lectiu El Paller.

A l'acte hi va participar Marta Felip, alcaldessa de Figueres; Pilar Farrés, coordinadora d'Empordoneses; i Esther Baulida, artista, a més de l'historiador de l'art Enric Tubert. També es van presentar els treballs de les escoles participants, que posteriorment s'exposaran al Consell Comarcal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona