El restaurant Disfrutar ha obtingut el Premi Miele al restaurant amb més potencial del 2017, segons la revista 'Restaurant' que selecciona els 50 millors restaurants del món al premi 50 best restaurant 2017. L'establiment funciona des de finals del 2014 i està capitanejat pels tres últims caps de cuina d'El Bulli: Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch.

Tots tres també compten amb un altre restaurant a la Costa Brava, el Compartir, a Cadaqués, obert l'abril del 2012. La prestigiosa revista ha anunciat el guardó que reconeix un restaurant a nivell mundial que, malgrat no està a la llista dels 50 millors, destaca pel seu potencial. Els representants del Disfrutar rebran el guardó a la gala del proper 5 d'abril a Melbourne, Austràlia. Llavors, es coneixerà quin és el millor restaurant del món. Actualment, el Celler de Can Roca de Girona és el número 2, després d'haver aconseguit la primera posició en dues ocasions.

El premi reconeix el talent internacional emergent i reconeix el restaurant que, malgrat no entra a la llista dels 50 best restaurants, té "tot el potencial" per escalar a la llista en un futur proper. L'editor del grup dels 50 best restaurants, William Drew, ha manifestat que el Disfrutar és "l'escenari on s'exhibeix el talent individual dels tres xefs que busquen expandir la seva influència a l'escena culinària espanyola". "El seu compromís d'empènyer els límits de la creativitat culinària els fa mereixedors del premi", ha afegit.

Trajectòria curta, nombrosos reconeixementsEl projecte del Disfrutar també acumula d'altres reconeixements del món de la cuina

. A finals de 2015, quan se celebrava l'any de l'obertura del restaurant, Disfrutar va rebre la seva primera Estrella Michelin de la Guia Michelin i va ser reconegut amb Dos Sols a la Guia Repsol. A més, l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició el va escollir 'Restaurant de l'Any'.

El disseny de l'establiment també ha estat premiat i el 2015 va rebre el guardó en la categoria d'Interiors dels Restaurants & Bar Design.