L´establiment Disfrutar, comanat per Eduard Xatruch, Oriol Castro i Mateu Casañas, ha entrat al rànquing de la revista ´Restaurant´ en la posició número 55. És la nova millor entrada a la prestigiosa llista. El restaurant de Barcelona és el guanyador del Premi Miele al Restaurant amb més Potencial del 2017.

La publicació ´Restaurant´ ha revelat aquest dimarts els establiments que ocupen les posicions de la 51 a la 100, amb 11 restaurants nous. El Martín Berasategui, el local que porta el nom del prestigiós cuiner basc, ocupa el lloc número 77. La llista inclou restaurants de 24 països, dels qual predominen els Estats Units amb 9. Espanya i França en tenen 4 cadascun i l´Àsia està representada per 9 restaurants de 5 països. L´anunci d´aquest dimarts serveix com a entremès de la publicació de la llista dels 50 millors restaurants del món segons aquesta publicació, que veurà la llum el pròxim 5 d´abril en un acte a Melbourne, a Austràlia.

El primer lloc de la llista del 51 al 100 l´ocupa el restaurant Mikla, de la ciutat turca d´Istanbul. El següent és el Nihonryori RyuGin, de Tòquio, al Japó. Burnt Ends, de Singapur, és el 53 i Lyle´s, de Londres, ocupa el lloc 54, just abans del Disfrutar barceloní. Disfrutar és, a més, la primera nova entrada, de les onze que hi ha en total aquest any.

Just després, al lloc 56, hi ha el restaurant de Bilbao Nerua. Al lloc 62 apareix el Quique Dacosta, de Dénia, al País Valencià. Al lloc 77 apareix el Martin Berasategui, de Lasarte-Oria, últim establiment de l´Estat que apareix a la llista del 51 al 100 dels millors restaurants del món segons la revista.