El Festival de Música de Cadaqués comença a revelar la programació que omplirà els escenaris de sa Conca, la Sala l'Amistat i l'església de Santa Maria del 4 al 15 d'agost. Entre els noms més destacats, enguany comptaran amb la presència de Joan Miquel Oliver i Rosario.

El compositor català i exlíder d'Antònia Font presentarà el seu nou disc Atlantis el 5 d'agost a la Sala l'Amistat. Rosario ho farà el 15 d'agost a Sa Conca. El certamen també comptarà amb la presència de Sopa de Cabra (14 d'agost), el reconegut vocalista de jazz americà Gregori Porter i una producció del Festival de Música Antiga dels Pirineus inspirada en Les Quatre Estacions de Vivaldi. Les entrades es posen a la venda aquest dimarts a partir de les deu del matí al web del festival.

El festival obrirà portes el 4 d'agost però encara no s'ha revelat qui serà l'encarregat d'inaugurar-lo. L'endemà, 5 d'agost, tindrà sobre l'escenari Joan Miquel Oliver. L'exvocalista d'Antònia Font presentarà el seu nou disc a la Sala l'Amistat, amb un aforament per a només 350 persones.

El diumenge 6 d'agost, serà el torn d'una producció dedicada a la música clàssica, la primera que es farà a l'església del municipi. El concert retrà homenatge a una de les obres més populars del repertori de Vivaldi, Les Quatre Estacions.

Els gironins Sopa de Cabra també seran sobre els escenaris del festival el 14 d'agost, en el que serà el darrer any de gira i activitat de la formació de Gerard Quintana.

El guanyador d'un Grammy al millor vocalista de jazz, Gregory Porter, actuarà l'11 agost. Convertit en un dels grans referents del jazz d'aquesta dècada, Porter oferirà el seu repertori a sobre l'idíl·lic escenari de Sa Conca.

La filla petita del Pescaílla i Lola Flores, Rosario, serà l'encarregada de cloure el certamen el 15 d'agost. Les entrades es posen avui a la venda al web del festival ( http:\/\/www.festivalcadaques.com).