El pianista, compositor i productor saltenc Nito Figueras torna a protagonitzar un disc de versions amb el saxofonista Pep Poblet, amb el qual està consolidant els darrers anys un segell propi.

En aquesta ocasió és Txell Sust la cantant que posa veu al nou àlbum #enCantats, gravat els passats mesos de gener i febrer als estudis Sound Club de Salt, de la mà del productor artístic Lluís Costa.

Poblet, Figueras i Sust recreen temes de Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson, Pau Riba, Stevie Wonder, Blaumut, Eric Clapton i Supertramp, entre d'altres.

Concert a Salt

El concert d'estrena del nou espectacle es va fer el 24 de març al teatre l'Atlàntida de Vic, i els propers concerts seran el 26 d'abril a la sala Luz de Gas de Barcelona i el 28 d'abril a la casa de cultura Les Bernardes de Salt.

De Michael Jackson interpreten el tema Man in the mirror; de Supertramp, The logical song; de Gossos, Corren; de Billie Joel, Just the way you are; i de Stevie Wonder, Isn't she de lovely.

De Blaumut versionen Pa amb oli i sal; d'Eric clapton, Tears in heaven; de José Luis Perales, Un velero llamado libertad; de Queen, I wan to break free, i tanquen el disc amb el tema popular El cant dels ocells, en una versió instrumental.

L'arrencada dels projectes discogràfics de Pep Poblet i Nito Figueras es va produir el 2013 amb l'enregistrament del disc Versió original, que va tenir un format de CD+DVD i es va gravar a l'Atlàntida de Vic.

L'any 2015 va arribar l'enregistrament d'un nou disc, Elles, amb la col·laboració de les cantants Mone i Txell Sust.

Aquest 2017 arriba #enCantats amb Pep Poblet al saxo soprano, alt i tenor; Nito Figueras al piano, que també aporta els arranjaments i la direccio musical, mentre que Txell Sust és la vocalista.

Lluís Costa, actualment guitarrista amb la formació que acompanya Adrià Puntí, imparteix docència a l'escola ERAM de Salt i ha fundat els estudis de gravació Sound Club, que dirigeix personalment.