Una directora de Palamós Meritxell A. Valls lidera un curtmetratge que protagonitza l'actor Adrià Collado i que reflexiona sobre com les decisions del passat tenen efectes al futur. El curt, el primer "professional" que dirigeix la palamosina, es troba en plena fase de finançament. Amb l'objectiu de trobar fons, els seus productors han iniciat una peculiar campanya de micromecentatge a Verkami. Ofereixen als "mecenes" diferents "paquets" en funció de la seva aportació. Entre ells, hi ha la possibilitat de participar al videoclip de la cançó oficial o bé assistir al rodatge, que es començarà gravar al maig possiblement a Barcelona o a comarques gironines. De moment, porten recaptats 1.905 euros dels 3.500 que necessiten.

I si poguéssim tornar enrere en el temps i rectificar errors comesos al passat?. Aquest és el punt de partida del curtmetratge 'El Aleteo del Colibrí' dirigit per la palamosina, Meritxell A.Valls. El curt el protagonitza l'actor Adrià Collado, que es posa a la pell del Fran. L'home, que treballa en una gasolinera, pateix un accident quan persegueix un lladre. Durant els últims minuts de la seva vida, farà un viatge a través dels records per saber on es va equivocar i així poder rectificar-ho.

El film ja ha gravat el 'teaser' (https://vimeo.com/201641470) però necessita finançament per afrontar les despeses de gravació, que es farà al maig possiblement entre Barcelona i comarques gironines. Per això, han endegat una campanya de micromecentatge a través del portal Verkami (https://www.verkami.com/projects/17554-el-aleteo-del-colibri-cortometraje).

Teaser El Aleteo Del Colibrí from Meritxell A. Valls on Vimeo.

Es tracta d'una iniciativa peculiar. I és que els seus promotors ofereixen als "mecenes" la possibilitat de participar al videoclip oficial del curt o bé assistir al rodatge. Però no només això. Amb una simple aportació de cinc euros, donen la possibilitat de participar en el sorteig d'un rellotge del protagonista i formar part dels agraïments als crèdits. De moment, ja han recollit 1.905 euros dels 3.500 que calculen que necessiten.

Uns secundaris de "luxe"

A banda de Collado, entre el repartiment també hi ha Igor Szpakowski ('Pulseres Vermelles') i Helena Miquel (de la sèrie 'La Riera' i el film 'No Habrá Paz Para Los Malvados').

El projecte, el primer professional que lidera la directora de Palamós, és també el primer curt produït per Marc Torramilans, de Trio de Doses. També compten amb la col·laboració del grup musical Estúpida Erikah.