El músic Eduardo Rodrigo, marit de Teresa Rabal, ha mort aquest dilluns a Madrid als 73 anys d'edat, segons ha informat la família a través d'un comunicat. La causa de la mort ha estat una aturada respiratòria derivada d'una malaltia pulmonar que patia. Rodrigo va compondre temes que va popularitzar Rabal com 'Veo Veo' o 'De oca a oca'.

"Va ser un excel·lent pare, el millor, un avi meravellós i un marit excepcional, a qui sempre recordarem amb un somriure, per la seva generositat i el seu sentit de l'humor, que el va acompanyar fins a l'últim moment. La vida amb ell va ser sempre un regal. Els seus fills Lluís i Maria; les seves nétes Paula i Susana i jo, la seva vídua, el recordem amb amor i admiració infinites ", indica Teresa Rabal en el comunicat.

Rodrigo, nascut a l'Argentina, es va establir a Espanya el 1973 i després de casar-se amb la filla de Paco Rabal el 1977 la seva trajectòria va estar lligada a la de la seva dona, amb qui va emprendre la majoria dels seus projectes professionals orientats al públic infantil, segons assenyala la societat General d'Autors i Editors (SGAE), a la qual pertanyia el músic.

L'espectacle 'Una cigala llamada Teresa' es va estrenar amb gran èxit el 1979, marcant un abans i un després en la seva carrera. Entre altres treballs al costat de Teresa Rabal, destaquen, a més dels citats temes 'Veo Veo' i 'De oca a oca', 'Me pongo de pie ...','La Canción de los sonidos' o 'Palmitas amb palmitas' .