19 de abril de 2017
19.04.2017

Exposaran a Olot l'obra "Cuba Mia" del fotògraf mexicà Rodrigo Moya

Moya ha estat un dels més grans fotoreporters d'Amèrica Llatina i està considerat com un dels principals referents del periodisme contemporani

19.04.2017 | 19:22
Exposaran a Olot l'obra "Cuba Mia" del fotògraf mexicà Rodrigo Moya

El Patronat d´Estudis Històrics d´Olot i Comarca juntament amb la Casa Amèrica de Catalunya porten a Olot l´exposició CUBA MIA del fotògraf mexicà Rodrigo Moya.

Dedicat al fotoperiodisme, Moya ha estat un dels més grans fotoreporters d´Amèrica Llatina i està considerat com un dels principals referents del periodisme contemporani. Viatger implicat amb els moviments socials. Moya ha viscut les insurreccions de Guatemala, Veneçuela, Panamà, Colòmbia, República Dominicana i, especialment., la Cuba del 1964.

A través de la memoria visual i el testimoni, ens transporta a la Cuba de l´estiu del 1964. La sèrie fotográfica ha estat inèdita fins el 2009, moment en el qual va sortir a la llum mostrant l´actuació revolucionària en l´educació, la sanitat, la música, el ball, el treball, el comerç o el paper del Che Guevara. L´exposició antológica ha estat a Barcelona, Bilbao, Sao Paolo i, ara, a Olot  a la Sala de l'Àmbit Sant Lluc, del dia 13 fins el 28 de maig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema