El portal a internet de la UdG presenta una imatge completament renovada des d'aquest dilluns passat, moment en què es va estrenar el redisseny d'una web que l'any passat va rebre un total de 5,5 milions de visitants.

La nova web és «més neta i clara», han assegurat fonts de la UdG, i ha afegit que, a més, és més fàcilment accessible des de dispositius mòbils i tauletes. És un web institucional «responsiu».

El 95% dels 5,5 milions de visitants del portal web de la UdG procedien d'ordinador i el temps de navegació dels usuaris s'acosta als 6 minuts de mitjana.

D'altra banda, la informació s'ha reestructurat pensant en les necessitats específiques de cada usuari, per facilitar-li la navegació.

«La informació està més ben estructurada i compta amb perfils adreçats a públics concrets (estudiants, futurs estudiants, empreses, mitjans de comunicació) a través dels quals se'ls presenta la informació més rellevant d'acord amb les seves necessitats», informa la UdG.

El nou disseny s'anirà desplegant properament a facultats, departaments, instituts i càtedres, i resta de pàgines. També estarà disponible, properament, en castellà i anglès.