27 de abril de 2017
27.04.2017

El músic i compositor olotí Joan Asin rebrà el premi Ales a la Cultura

És fundador i director del Cantabile Cor i durant nou anys va dirigir la Capella Polifònica de Girona

27.04.2017 | 10:23
Joan Asin.

Joan Asin rebrà, el proper 27 de maig, les Ales a la Cultura de part de la ciutat d'Olot en reconeixement de la seva trajectòria i per animar-lo a seguir treballant per la música i, sobretot, pel cant coral. L'acte de lliurament començarà a les 18 h, a la sala El Torín.

Joan Asin és músic, compositor i director d'orquestra i de corals, a més de tenir altres facetes relacionades amb el món de la música.

Aquest 2017, la ciutat d'Olot ha decidit atorgar-li les Ales a la Cultura per agrair-li la dedicació que ha tingut i que té en benefici de la cultura.

Asin és fundador i director del Cantabile Cor de Cambra (1997) i del Cor Juvenil Gaia (2003). A Olot també ha estat cantaire de la Coral Croscat i ha conduït un conjunt de corda de l'Escola de Música Harmonia. A més, durant nou anys, ha dirigit la Capella Polifònica de Girona.

Ha estat també el director de projectes com el Rèquiem K.626 de W. A. Mozart, la Missa en ReM. Op.86 de A. Dvorak i la Missa núm. 6 D950 de F.Schubert, amb la Capella Polifònica de Girona i el Cantabile Cor de Cambra.

Recentment, ha dirigit dos espectacles amb el Cor Juvenil Gaia, Wait in Line (2015) i Black Is Not Enough (2016). Actualment està treballant l'Stabat Mater de K. Jenkins amb el Cantabile Cor de Cambra i un nou concert espectacle titulat Te'n Recordes?, amb el Cor Juvenil Gaia, que s'estrenaran a la tardor d'aquest 2017.

Asin va néixer a Gelida i amb set anys va començar a estudiar música. Ha estudiat solfeig, harmonia, piano i ha aprofundit en els estudis de tècnica de direcció coral. Abans de traslladar-se a Olot, Asin havia fundat la coral Amics de la Polifonia a Gelida i la coral Ars Nova de Martorell, i va col·laborar amb la coral Càrmina de Barcelona al Palau de la Música.

Ha treballat també com a pedagog musical i en el camp de la composició creant i enregistrant música per a vídeo i televisió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema