La venda d'entrades per al concert de The Rolling Stones del proper 27 de setembre a Barcelona, ??l'únic a l'estat espanyol de l'actual gira, s'ha col·lapsat només començar, segons ha pogut comprovar Efe a les pàgines web de Doctor Music i de Ticketmaster .

Les pàgines web de Doctor Music i Ticketmaster han iniciat la venda de localitats per als Stones a les 10h i la gran quantitat de persones que han intentat comprar a primera hora ha provocat que en els primers minuts ja aparegués en pantalla el cartell de "el sentim, s'ha superat el nombre màxim d'usuaris en cua virtual, de manera que ha estat impossible processar la seva petició ".

El concert de The Rolling Stones a l'Estadi Olímpic de Barcelona ha aixecat una gran expectació, ja que és l'únic que tindrà lloc a Espanya dins de la seva gira de tardor "Stones-No Filter".

Fonts de Doctor Music han assenyalat que el procés de venda està sent "una mica més lent" perquè són entrades nominals, en què ha de figurar el nom i cognom del titular de les localitats, que pot adquirir un màxim de vuit.

Aquesta mesura s'ha pres per evitar la revenda, segons Doctor Music, que ha posat les entrades a la venda a un preu que oscil·la entre els 86 i els 290 euros (despeses de distribució no incloses).

"Stones-No Filter", que recorrerà estadis de tot Europa durant els mesos de setembre i octubre, és la continuació de la gira sud-americana que va tenir lloc l'any passat i que va culminar en l'històric concert a l'Havana (Cuba).