Més de 35.000 entrades per al concert de The Rolling Stones el 27 de setembre a l'Estadi Olímpic de Barcelona es van vendre ahir ja en les primeres 4 hores des que es van posar a la venda, va informar el web Ticketmaster.

El procés de venda d'entrades va començar a les 10.00 del matí, quan ja hi havia més de 20.000 usuaris actius en el web de Ticketmaster preparats per comprar.

En les primeres quatre hores es van vendre més de 35.000 entrades i en alguns moments del matí se'n van arribar a distribuir més de 500 per minut.

200.000 compradors potencials

Fonts de Ticketmaster van indicar que la demanda potencial de compradors s'estima en unes 200.000 persones, de manera que les entrades es poden esgotar en un dia.

«En cap moment hi ha hagut col·lapse o bloqueig de la pàgina web de Ticketmaster, sinó una cua virtual amb molta demanda que s'ha vist incrementada pels requisits necessaris per adquirir les entrades nominals», van dir.

La totalitat de les entrades per a aquest concert es va posar a la venda ahir en les pàgines web de Doctor Music i Ticketmaster a uns preus que oscil·laven entre els 86 i els 290 euros.

No obstant, Diari de Girona va comprovar que la revenda funcionava amb facilitat a preus molt més alts, per exemple a la pàgina Viagogo, on els preus superaven en algun cas els 500 euros per entrada.

Es tracta d'entrades nominals precisament per posar dificultats a la revenda especulativa, però fins i tot abans que els portals oficials iniciessin la venda, ja se'n podien trobar d'alternatives a preus més elevats.

El concert de The Rolling Stones a l'Estadi Olímpic de Barcelona ha aixecat gran expectació entre els seus fans, ja que és l'únic que tindrà lloc a l'Estat espanyol dins la seva gira de tardor Stones-No Filter.