Més de 200 persones han millorat la seva ocupabilitat gràcies als programa d'orientació laboral Clúster Èxit i al treball en xarxa amb el teixit empresarial amb més de 110 empreses.

Incorpora Girona és un programa de l'Obra Social de la Fundació Bancària La Caixa, on Clúster Exit Girona participa com a entitat social especialitzada en inserció sociolaboral de les persones amb més dificultats que tenen per objectiu facilitar-ne la inserció laboral, oferint a les empreses la promoció de la Responsabilitat Social Corporativa a través de la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i risc d'exclusió social.

Entre juny 2016 i maig 2017 hem realizat les funcions de prospecció laboral i establir col·laboracions en més de 110 empreses, i ja tenim treballant 60 persones de les 260 participants. Oferim un suport individualitzat de durada il·limitada i intensitat diversa, segons les necessitats de cada persona i cada lloc de treball.

El Clúster Èxit Girona és l'associació integrada per nou entitats de l'àmbit de l'economia social i el treball amb suport sense ànim de lucre. Les entitats que formen part del Clúster Èxit donen feina a un total de 754 persones especialment vulnerables.