El Primavera Sound no perd embranzida, fet que es demostra amb les xifres provisionals d'assistència, amb més de 200.000 espectadors repartits en les tres jornades centrals del festival -amb 55.000 visitants cadascuna-, als quals s'ha de sumar els més de 20.000 del dimecres.

D'aquests, un 55% són estrangers procedents de 125 països diferents. Els organitzadors es van mostrar ahir satisfets amb aquests resultats i van anunciar que la pròxima edició tindrà lloc entre els dies 31 de maig i 2 de juny, també al Parc del Fòrum de Barcelona.

Tanmateix, un des codirectors del Primavera Sound, Alberto Guijarro, va demanar novament a les autoritats competents que es faci una remodelació integral del recinte per tal que estigui en plenes condicions per acollir un festival d'aquesta envergadura.

La jornada d'anir va rebre un Van Morrison de gairebé 72 anys d'edat i amb més de mig segle de trajectòria musical. Seriós i circumspecte com sempre, el «lleó de Belfast» va obrir el concert amb tot un clàssic: It's too late.

A partir d'aquí, va començar un concert on no van faltar els seus grans èxits. Incombustible i en plena forma, el llegendari Van Morrison va presentar al festival el seu darrer àlbum Keep Me Singing, de títol revelador, ja que significa «mantenint-me cantant». Tot un plat fort per tancar aquesta edició del Primavera Sound.