La veu inconfusible de Dolo Beltrán, coneguda pel seu anterior projecte com a vocalista amb els germans Riba, Pastora, i per la seva carrera d'actiu de teatre, cinema i televisió, serà l'encarregada de posar el colofó final a l'edició d'enguany de l'escenari del festival Tempo, connecta't amb les estrelles.

En l'actuació, que tindrà lloc el 4 d'agost a les 22 hores a la plaça dels Jurats, l'artista presentarà el seu primer treball en solitari, un nou gir estilístic en el seu projecte vital.

Dos anys després de compondre i barrejar sons electrònics amb una guitarra i un keytar, Beltrán presentarà als espectadors del festival Copilotos, un vehicle musical de pop electrònic i guitarrer, que li serveix per explicar històries que es generen a partir del seu talent i de la seva passió i a través del qual ha composat íntegrament totes les cançons intentant compaginar les ganes de ballar amb les ganes d'explicar.

La Giorquestra i Marc Timon

El festival Tempo, que tindrà lloc del 20 de juliol al 13 d'agost, acomiadarà amb Beltrán una edició eclèctica, en la qual també hi passaran altres artistes i formacions musicals ja anunciats com la Giorquestra, sota la batuta de Marc Timón, que després de l'actuació de l'any passat tornaran a passar per l'escenari del Tempo i en aquesta ocasió estrenaran el seu espectacle inèdit Pop Hits el proper 26 de juliol a les 22 h a la plaça dels Jurats de Girona.

Un altre artista que actuarà en el festival de referència de les nits d'estiu a la ciutat de Girona és el recentment guardonat amb el premi Grammy Fantastic Negrito, que actuarà el 24 de juliol a les 22 h a la plaça dels Jurats.

El festival gironí trenca amb el format clàssic d´un cicle de concerts tot combinant jazz, swing i soul en directe amb espais singulars del Barri Vell de Girona.

La plaça dels Jurats es converteix un any més en l'auditori per oferir al públic els concerts.

Les entrades pel concert de Dolo Beltrán estaran a la venda a partir de dilluns 12 de juny. En relació a les localitats venudes per les actuacions de Fantastic Negrito i la Giorquestra amb Marc Timón ja sumen més d'un centenar, xifra que suposa un 40% més de venda que l'any passat, segons les informacions facilitades pels organitzadors del festival.