El cineasta Raúl Arévalo, i els actors Peter Dinklage, Álvaro Cervantes, Íngrid García-Johnson i Marcel Borràs han presentat aquest migdia a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm el curtmetratge "La vida nostra", que ja està disponible.

El director del curtmetratge, Raúl Arévalo, guanyador d'un Goya per la seva òpera prima "Tarde para la ira" ha destacat que "rebre aquest encàrrec ha estat tot un honor, perquè l'havien dirigit directors tan importants com Alejandro Amenábar i Alberto Rodríguez. He gaudit molt de tot el procés, des del guió fins a escollir les localitzacions, a més dels dies de rodatge, que van ser intensos però va sortir tot rodat. I ha afegit: "De tot, em quedo amb el valor humà d'aquest projecte".

Per la seva part, l'estrella internacional Peter Dinklage ha afirmat: "em va agradar molt que m'oferissin aquesta oportunitat, ja que m'ha permès treballar al Mediterrani, amb un projecte d'una qualitat indubtable". Dinklage, que ha fet broma en diverses ocasions amb els assistents i els seus companys, ha comentat diferents aspectes de la seva carrera interpretativa des que va començar al cine independent.

Álvaro Cervantes, actor principal del curtmetratge, ha declarat que "m' interessa molt la trama d'aquest curt perquè no és la típica història d'amor. A més, un personatge como el meu és molt ric". També s'ha percebut una gran complicitat entre l'Íngrid i el Marcel, que han fet broma sobre les relacions del segle XXI.

El tema principal és Don't Fight It (Feel It),un tema original de Sam Cooke, produït per AronChupa com a part de la BSO del curtmetratge, que ha estat composada per Toni Mir.

L'estrena ha comptat també amb la presència de tot l'equip involucrat al curtmetratge, entre ells, Oriol Villar, director creatiu de "La Vida Nostra" i de la campanya Mediterràniament d'Estrella Damm.