15 de juny de 2017
15.06.2017

Presenten «Mirada i gest», una mostra fotogràfica de Jordi Belver i Daniel Giralt

La col·lecció consta de 35 retrats en blanc i negre d'artistes que van des de Dalí a Perajaume, passant per Oteiza o Tàpies

15.06.2017 | 15:55
Jordi Belver amb part de l´exposició darrere seu

La Fundació Vila Casas de Torroella de Montgrí ha presentat l'exposició 'Mirada i gest', un recull de 35 fotografies que Jordi Belver va fer a grans artistes com Dalí, Tàpies o Perajaume durant 30 anys.

Els retrats, tots en blanc i negre, s'acompanyen de textos de Daniel Giralt-Miracle. Són extractes que el crític d'art ha tret de les entrevistes que va realitzar a aquestes personalitats des de 1977 al 2007 conjuntament amb Jordi Belver. El fotògraf explica que volen que el visitant vegi l'artista "en dos retrats paral·lels".

La mostra s'exposarà al Palau Museu Solterra de Torroella de Montgrí fins al novembre i després passarà a formar part de la Fundació Vila Casas. 'Mirada i gest', però, no és l'única novetat del museu.

La fotògrafa gironina Carme Masià estrena un "diàleg fotogràfic" a partir d'una obra de l'artista japonès Masao Yamamoto. A més, aquest dissabte la fundació donarà a conèixer el guanyador del concurs de fotografia que convoca cada any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona