29 de juny de 2017
29.06.2017

Un espectacle amb teatre, música i dansa obre El Cacau Festival a la Casa de Cultura

Més de 25 propostes escèniques de petit format es podran veure a Girona de l'1 al 8 de juliol en espais com el cafè Context, La Tasca, El Forn o el bar Cèltic

30.06.2017 | 07:06
Un espectacle de l´edició del 2016.

Un acte inaiugural amb espectacles de teatre, música, dansa i monòlegs donarà aquest dissabte, dia 1 de juliol, el tret de sortida a la segona edició d'El Cacau Festival Escènic de Petit Format de Girona, que comptarà fins el dia 8 de juliol amb més de vint-i-cint propostes escèniques.

La programació inclou propostes variades en escenaris de la ciutat de Girona tan diversos com el cafè Context, La Tasca, El Forn, Els Jardins de la Mercè o el bar Cèltic.

El cartell d´aquesta edició de El Cacau inclou obres com "Oblid´Art", de la Cia. Entorn, que agafant com a punt de partida la Segona Transició Espanyola, el franquisme i l´època de la Transició, presenta una proposta reflexiva que aborda alguns dels tabús relacionats amb aquests períodes de la història de manera directa alhora que poètica.

Una altra de les propostes més destacades del Festival és la presentada per l´equip de Berícid Sulfúric, que portaran a Girona la ficció radiofònica àgil, dinàmica i irònica que els ha donat a conèixer arreu del territori català.

Jaime Rodríguez també tindrà un espai Festival amb el seu projecte musical Pavo Peña, que es conforma a partir d´un mix entre hiphop, pop i techno servit amb cinisme i humor.

"Tot o res, Res o tot", "En busca de Violeta Parra" o "Handy" són, també, algunes de les obres més rellevants del cartell d´enguany.

Per trancar el Festival, el dia 8 de juliol, tindrà lloc el Microcacau, que es podrá veure a l´espai de Coworking Cookingirona i que oferirà propestes escèniques encadenades per a tots els públics.

El cost de l'entrada als espectacles és de cinc o deu euros, i també s´ofereix als espectadors la possibilitat d´adquirir abonaments d´un dia a un preu reduït.

El Festival Escènic de Petit Format de Girona va néixer el 2016 amb la idea d´omplir el buit que, segons els seus organitzadors, hi havia a Girona en l´àmbit de propostes escèniques desenvolupades en espais quotidian. La programació completa es pot consultar a www.elcacaufestival.com.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema