La mítica banda de blues, soul i rock The Original Blues Brothers Band serà la protagonista del concert de celebració dels 50 anys d'Empuriabrava. El concert se celebra aquesta nit, a partir de 22 hores, al passeig Marítim d'Empuriabrava. Al llarg de la vetllada, el grup repassarà els clàssics de la seva discografia Going back to Miami, Everybody need somebody to love entre altres.

Lou Marini, membre fundador de The Original Blues Brothers va destacar ahir, en el transcurs d'una trobada amb els mitjans de comunicació, que «el concert serà especial pel que ha passat aquests dies a Barcelona. Però tocarem totes aquelles cançons que tothom coneix, des dels joves als veterans com nosaltres». El músic va deixar clar que la intenció de la banda no és altra que oferir al públic «una bona festa».

Per la seva banda, l'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, va destacar que des del consistori es volia organitzar «un concert dels 50 anys especial» i «res millor que un clàssic internacional com The Original Blues Brothers».

Per la regidora delegada dels 50 anys, Roser Vitalla, «malauradament, els fets ocorreguts a Barcelona i Cambrils i el dol posterior decretat pel Govern al qual ens hem adherit, ha fet endarrerir el concert». No obstant això, «el celebrarem i estem convençuts que vindrà molta gent» va afegir.