07 de octubre de 2017
07.10.2017

Editors independents, il·lustradors i traductors es troben a Besalú en la 8a edició de la Liberisliber

La fira bat el rècord d'activitats i de participants, i es reivindica com el gran aparador per a les petites editorials a les comarques gironines

12.10.2017 | 15:20
Editors independents, il·lustradors i traductors es troben a Besalú en la 8a edició de la Liberisliber

Besalú torna a ser aquest cap de setmana la capital del llibre independent de Catalunya. Editors, il·lustradors i traductors porten les seves propostes a la localitat garrotxina en la 8a edició de la fira Liberisliber. Aquest any l'organització ha volgut potenciar els nexes entre els professionals del sector amb noves activitats. Una de les més destacades és una trobada entre il·lustradors i editors, en format de 'cita ràpida', per tal que els artistes presentin les seves obres a les empreses.

El director de la fira, Miquel-Àngel Codes, destaca el rècord d'editorials presents (50) i diu que l'objectiu és generar sinergies entre els professionals del ram. Codes també ha destacat el pes que des de Liberisliber s'ha donat als traductors, com a una "peça clau" en l'èxit de les petites editorials. "Volem apropar la seva feina al públic, que es conegui el què fan", ha reblat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona