02 de novembre de 2017
02.11.2017
ELECCIONS A RECTOR DE LA UNIVERSITAT DE GIRONA

Joaquim Salvi (UdG) aposta per una universitat «més participativa» i que «pensi a llarg termini»

El director de l'Escola Politècnica de la Universitat de Girona és candidat a Rector i deixa el càrrec després de 6 anys per afrontar «un canvi d'etapa»

02.11.2017 | 11:28
El director de l´Escola Politècnica Superior de la UdG i futur candidat a rector de la Universitat de Girona, Joaquim Salvi

El director de l'Escolia Politècnica Superior de la Universitat (UdG), Joaquim Salvi, deixa el càrrec després de sis anys. El comiat es farà efectiu aquest divendres marcat pel que qualifica de "canvi d'etapa" entre la direcció del centre i el salt que espera fer al rectorat. Salvi fa mesos que va anunciar la seva candidatura i dibuixa ja unes línies mestres. "Penso en una UdG que escolti més", confia en una entrevista a l'ACN.

Una actitud que ha de servir per tenir "una mirada més costosa però a llarg termini" que integri "a tota la comunitat educativa" en la presa de decisions. Precisament, Joaquim Salvi creu que s'ha de parar especial atenció a les demandes dels estudiants "que són la raó de ser" de la UdG. Una altra línia de la seva proposta ha de passar per "recuperar la presència al territori" a través dels "diferents agents socials".

De la seva etapa de gairebé sis anys a la Politècnica, Joaquim Salvi en posa en valor l'aposta feta per la promoció després d'anys de pèrdua d'alumnes matriculats, l'aposta per a la innovació docent i la qualitat dels estudis i l'impuls al Patronat que ha permès millorar les vies de finançament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema