La segona edició del Santa Eugènia Rock Fest tindrà tres bandes sobre l'escenari: Elisma, que són la banda de Santa Eugènia, amfitriona de la festa; Hard Buds, que són també un grup local, i els vidrerencs Bruts, segons han informat els organitzadors en un comunicat.

Organitzat per les mateixes bandes i l'associacióde motos Dimonis de Santa Eugènia, el festival torna amb «més força que l'any passat» i es celebrarà el proper 16 de desembre a Can Ninetes, Centre Cívic Santa Eugènia, amb entrada gratuïta.

Tres grups de rock amb temes propis i cantats en tres llengües, amb el rock dur d'Elisma amb lletres en castellà, liderada per Ismael Berengena, que es troba ara en procés de gravació del que serà el seu tercer disc. Més de cent concerts per tot l'Estat espanyol avalen una carrera que de mica en mica va consolidant aquesta banda de pes en el panorama rocker.

Hard Buds, amb el seu hard rock mes clàssic, amb lletres en anglès, i amb dos discos al mercat, també estan aconseguint ser un referent de pes en l'escena, amb el seu potent directe que ja han aconseguit exportar a països com Suècia, Noruega, França i Itàlia.

Rock psicodèlic

I els Bruts són un grup més novell amb un rock més psicodèlic, amb lletres en català, i amb musics veterans que provenen d'altres formacions també amb un llarg recorregut.