Dues obres escrites i dirigides per la banyolina Clàudia Cedó i una peça de Philip Ridley produïda per Sixto Paz conformen la programació de Nadal de la Sala Beckett de Barcelona, ha informat l'espai escènic.

Cedó, autora resident de la present temporada de la Sala Beckett, reposarà dues de les seves obres de més èxit: Tortugues: la desacceleració de les partícules i L'home sense veu.

Aquestes dues propostes es podran veure en programació alterna de dilluns a divendres i en sessió doble els dissabtes, del 19 de desembre al 7 de gener.

A Tortugues: la desacceleració de les partícules, els espectadors coneixeran la història de Juan i Marta en el moment que s'adonen que no van al mateix ritme.

Per portar una vida més tranquil·la, es traslladen al camp, però allà les seves vides es creuen amb les de l'Oscar i l'Àgata, una parella de joves científics que viuen a tota velocitat, i el senzill estil de vida que estaven buscant es complica.

A L'home sense veu, Cedó parla de la incomunicació entre les persones a través de la història de Cecília, que està a l'atur, té dos fills adolescents i un marit sempre estirat al sofà, i la vida de Tom Baxter, un astronauta que viu aïllat i intenta enviar la seva veu a la Terra.

D'altra banda, l'obra Tender Napalm de Philip Ridley, que va ser molt ben rebuda en el passat Festival de Barcelona Grec 2017, es pot veure del 15 al 30 de desembre, en nou úniques funcions.

La companyia Sixto Paz firma, al costat de la «troupe» circense PSiRC, aquest muntatge sobre la relació de parella de dos personatges encallats,