26 de gener de 2018
26.01.2018
Diari de Girona

El Palau Solterra reivindica la creativitat d'Eugeni Forcano amb fotos en blanc i negre

El Palau Solterra de Torroella de Montgrí inaugura l'exposició «La vida atrapada al vol» amb obra d'un dels fotògrafs destacats de Barcelona

26.01.2018 | 00:07
«Pota que vol tocar cuixa», una de les imatges exposades.

El Museu de Fotografia Contemporània Palau Solterra de Torroella de Montgrí reivindica la creativitat d'Eugeni Forcano (Barcelona, 1926) amb una selecció de la seva obra. Sota el títol, La vida atrapada al vol, la mostra inclou un recull de fotografies de la Barcelona dels anys 60 i 70 que l'autor va fer per la revista Destino en blanc i negre. En elles, plasma la «humanitat» de personatges anònims i històries d'«il·lusió i desil·lusió» d'una època de grans canvis. En contraposició, també es mostra una selecció de fotografies no tant conegudes on es veu un Forcano «més experimental» que juga amb la llum i el color.

Els comissaris Salvador Munrabà i Anna Llopis reivindiquen el treball d'«un dels fotògrafs més destacats» de la Barcelona del segle passat que encara no és prou conegut pel públic. La mostra forma part de la nova programació de l'espai expositiu de la Fundació Vila Casas on també es pot veure Petits relats de Josep M. Compte tot inspirant-se en una fotografia del fons Miquel Cabezas, ha informat la institució.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona