Els banyolins Roko Banana van ser escollits guanyadors de l'Intro 2017 pel jurat de la final divendres passat a l'Espai Marfà de Girona. A la final, que el 2 de novembre que es va suspendre juntament amb tots els actes de Fires d'aquell dia per protestar contra l'empresonament dels consellers del Govern, també hi van participar els gironins Person Person.

El jurat, format pel músic Xebi Salvatella (Xebi SF, Sàvats); els periodistes Rocío Rodríguez i Pau Planas, de La Tornada; Jordi Serrat, programador musical de les festes del Tura d'Olot; i Fran Arnau, gerent de Link Produccions i director dels festivals ÍTACA, Cultura i Acció i Portalblau, va destacar l'evolució de les dues bandes al llarg del concurs i sobretot, la posada en escena i l'actitud de Roko Banana.

Com a premi, els banyolins actuaran a l'escenari de les Barraques de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2018 i tres concerts remunerats a les properes Festes del Tura d'Olot, les Festes de Salt i les Festes de Torroella, han informat els organitzadors.