07 de febrer de 2018
07.02.2018

El Sunset, únic club de jazz de Girona, anuncia que plegarà de fer concerts

Els responsables del local diuen que «si no canvien molt les coses» deixaran de fer música el 31 de maig. El club ofereix 16 concerts al febrer

08.02.2018 | 07:11
El cicle de concerts Jazz a la Fresca es fa a l´estiu davant el local.

«Disculpeu les hores! Valorant la situació, després de les notícies que hem rebut els darrers dies, si no canvien molt les coses, el 31 de maig farem el darrer concert i el Sunset deixarà de ser el què heu conegut des de 2001. Moltes gràcies als qui heu estat sempre al nostre costat!».

Aquesta lacònica nota al perfil de Facebook i d'Instagram del Sunse Jazz Club de Girona va fer saltar ahir les alarmes entre els melòmans i clients de l'establiment del Barri Vell de la ciutat, que anualment ofereix programacions de música en directe de grans estrelles del jazz, en molts casos fins i tot de renom internacional.

El local tenia ahir a la nit l'actuació de Traç - Blue Note 60's, una banda expressament constituïda per reviure obres mítiques del segell discogràfic Blue Note.

El Sunset té un febrer de 2018 amb un total de 16 concerts, amb Marian Barahona i Nito Figueras aquest dijous, i Albert Bover amb Horacio Fumero aquest dissabte.

Grans noms com els de Sara Terrazsa amb The Black Sheep, Sandra Fern amb Nito Figueras o també David Pastor amb la Big Band del Conservatori de Girona i el trio de Rubén Berenjena s'anuncien en una programació del mes de febrer que té els mesos comptats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona