Adrià Puntí donarà a conèixer les cançons del seu nou espectacle, Enriu-te'n fins que el cor et digui prou, en uns concerts molt especials que tindran lloc els dies 2 i 3 de març a l'hora de sopar al restaurant Can Cordons de Riudarenes, ha informat l'artista saltenc, que és un habitual del local.

La cançó que dona títol a l'espectacle, Enriu-te'n fins que el cor et digui prou, va sorgir espontàniament d'una tirada, lletra i música, un dia que Adrià Puntí estava sol gravant a l'estudi, i el primer enregistrament «va ser el bo».

«Això passa poques vegades. Aquesta cançó em va trencar el cor. La canto cada dia i ploro, però també ric una mica», diu Puntí, que malgrat viure «dolorosament» els fets polítics actuals, és partidari de posar-hi sempre «una mica de saludable ironia».

Crear una cançó espontània, sense haver-la pensat, només m'havia passat amb Nina ensucrada un dia que estava al passadís de casa», diu el cantant i compositor, per remarcar l'excepcionalitat del fet.

Un restaurant, quatre sales

Puntí proposa ambientar d'una manera especial cadascuna de les quatre sales del restuarant Can Cordons per oferir un espectacle en solitari, acompanyat de la seva guitarra i potser també del piano, sense descartar alguna col·laboració.

L'artista té clar que es tracta d'un «llançament» d'un nou espectacle, que després tindrà recorregut amb la banda que l'acompanya habitualment.

El cantant assegura que els que participin a aquest «llançament» de la seva nova proposta rebran un «regal» que no és altre que «un espectacle diferent» a casascuna de les sales del restaurant.

La primera serà la sala del «pitorreo», la segona la sala romàntica, la tercera esdevindrà la sala sensitiva i, la quarta, la sala eròtica, la «més suggerent».

«M'agraden els reptes, tot i que al final tots anem passant com un ramat. Intento fer coses boniques, tot i que puc tenir molta mala llet, perquè intento que la gent s'ho passi bé».

En qualsevol cas, es tracta de «cançons que no s'han escoltat mai», assegura Puntí, i que passaran a formar part de la seva extensa obra creativa.