28 de febrer de 2018
28.02.2018

Temporada Alta a Amèrica Llatina rep 7.700 espectadors

S'han fet 64 funcions de 17 espectacles a les tres subseus del Festival a Buenos Aires, Lima i Montevideo

28.02.2018 | 01:10

La sisena edició de Temporada Alta a Amèrica Llatina s'ha tancat amb un balanç de 7.711 espectadors, 1.300 més que el 2017, van informar ahir els organitzadors. El passat cap de setmana van tenir lloc les darreres funcions de Temporada Alta a Amèrica Llatina, després de 3 setmanes i mitja d'actuacions en 3 països diferents (Argentina, Perú i Uruguai).

En total, s'han programat 64 funcions i 17 espectacles, entre els quals han destacat les tres produccions catalanes: Pluja, de Guillem Albà i Clara Peya, Psicosis de las 4.48, de Sarah Kane, amb Anna Alarcón, i Indomador, de Quim Girón i Animal Religion.

També s'ha dut a terme un complet programa d'activitats paral·leles. Els organitzadors han destacat que Temporada Alta a Amèrica Llatina es consolida com «una plataforma per a donar a conèixer la dramatúrgia i les produccions catalanes a llatinoamèrica, fomentant alhora un espai de trobada i intercanvi entre artistes dels dos costats de l'Atlàntic».

Tant Pluja com Psicosis de las 4.48 han exhaurit localitats i Indomador ha superat el 75% d'ocupació a totes les places.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit