Una postal. Aquesta primera pista oferta en vídeo dimarts al Facebook del festival Strenes hauria de ser suficient per deduir el nom del grup sorpresa que el proper 24 de març a les 18 hores inaugurarà el festival amb una actuació sobre el terrat de l'Oficina de Turisme de la Rambla.

Però per si de cas no fos suficient, el festival anirà difonent noves pistes, com la que aquest dimecres s'ha fet pública en un segon vídeo: unes ulleres de pasta i una gorra d'un músic.

El vídeo penjat ahir mostra un corredor que s'adreça, a través del Pont de Pedra, cap al quiosc de la Rambla per agafar una postal en la qual es veu l'Oficina de Turisme on tindrà lloc l'actuació.

El festival Strenes ha aconseguit captar l'atenció donant amb comptagotes pistes perquè el públic dedueixi el nom del grup sopresa, una juguesca que, des que va posar-se en marxa l'any 2015, amb Sopa de Cabra, sempre ha omplert amb milers d'espectadors el pont de Pedra i els carrers i espais públics circumdants.

Aquest any, la inauguració s'ha ampliat amb un segon concert a la plaça del Vi (19 hores), que anirà a càrrec del grup Sense Sal.