a música i la gastronomia són dos mons que estan més a prop del que en un principi ens pot semblar en un món caracteritzat per les presses i els àpats en deu minuts a peu dret, i això és el que vol reivindicar el Casino de Peralada amb els seus Tribut Shows, que ja fa uns anys que ofereix amb gran èxit de públic. Divendres passat va ser el torn dels Fab Four, un dels millors grups de tribut als Beatles que hi ha al món, que va convèncer les més de 400 persones que van assistir a l'espectacle.

No era fàcil la tasca dels Fab Four, que van començar el recital quan el llistó de la vetllada estava molt alt després d'un àpat de gran qualitat ofert pel xef Jordi Plancheria. Concretament, els acords de She Loves You van sonar quan els assistents encara es delectaven amb una exquisida Carrot Cake amb llit de crumble de poma i custard a la canyella.

The Fab Four ho cuiden tot amb detall, vestuari, talls de cabell i un repertori pensat perquè els grans amants de la mítica banda de Liverpool no trobin a faltar cap èxit. D'aquesta manera, va anar oferint cançons com I Wanna hold your hand, Love me Do o Can't buy me love, per acabar amb un Twist and shout en el qual molts dels assistents van decidir fer baixar l'àpat al mig de la pista.

Abans del concert, els assistents van gaudir d'un sopar en el qual van destacar un entrant format per textures de carxofes amb pernil d'aglà, encenalls de foie mi cuit i caviar, i un llobarro salvatge amb fons de cremós de moniato, cloïsses i tirabecs saltats amb cansalada viada.