La 9a edició del certamen Circ Cric celebrarà enguany els 25 anys de Pallassos Sense Fronteres amb una gran festa el 19 de maig, que reunirà els pallassos que han passat per l'entitat des de 1993.

El festival, que se celebrarà de l'1 d'abril a l'1 de juliol al Parc Natural del Montseny (Sant Esteve de Palautordera), ha programat un centenar d'artistes i companyies amb les col·laboracions de Jango Edwards, Sílvia Pérez Cruz i Albert Pla. El festival concentrarà un any més la seva programació durant els caps de setmana.

En el marc d'aquesta edició, arriba la cinquena edició del Festival Internacional de Pallasses amb la participació de l'argentina Lila Monti i quatre dies d'espectacles.

Des del 1993, Pallassos Sense Fronteres treballa ininterrompudament per repartir alegria a aquells en situacions conflictives. Des de la seva primera actuació a la localitat de Veli Joze (actual Croàcia), Pallassos Sense Fronteres han viatjat a prop de 100 països en 450 expedicions, realitzant 7.009 actuacions i ha fet riure a més de 2 milions de persones afectades per conflictes bèl·lics o catàstrofes naturals arreu del món i a la infància i la població adulta en situació de vulnerabilitat i exclusió social a casa nostra. Actualment ja són 15 les seccions que conformem la federació internacional Clowns Without Borders.

En aquest context, el Circ Cric organitzarà una presentació per fer balanç d'aquests 25 anys de tasca humanitària internacional, el 18 de maig.