L'Angelines, en Mohamed Jordi, el Duque, en Jean-Paul Desgrava o en Jep Cabestany van passar divendres per l'escenari del «Festimams El Xitxarel·lo» de la mà dels seus dos creadors, els Òscars. La parella humorística més popular de la ràdio va aconseguir esgotar les entrades de la penúltima proposta del festival ideat per Fel Faixedas i Raül Cuadras, que té gastronomia i humor com a motors.

Durant més de quatre hores els dos guionistes de La Competència van anar explicant algunes anècdotes del seu programa, però també van parlar de la consolidació de la seva carrera professional plegats. Altres històries com la seva etapa vivint junts en un pis de Barcelona, o la primera vegada que es van veure a la universitat van fer riure a tots els assistents.

La darrera part de la vetllada va estar reservada al torn de preguntes, on els espectadors van poder interactuar amb els dos Òscars i tots els personatges que els acompanyaven. En cap moment no es va poder ignorar la transcendència dels esdeveniments polítics de la jornada i l'esdeveniment es va encetar amb un sonor aplaudiment dedicat als presos. Els mateixos Andreu i Dalmau en van parlar, assegurant que precisament la sort de fer humor, és que et permet parlar de tot.