Un total de 16.283 persones van visitar el castell de Montsoriu durant l'any 2017, amb la qual cosa s'ha assolit un nou rècord de visitants anuals des de l'obertura del recinte al públic l'any 2011.

El castell de Montsoriu obrirà al públic cada dia de Setmana Santa, concretament des del passat 22 de març fins al 2 d'abril. L'horari serà de les deu del matí a les set de la tarda.

Els responsables de l'equipament han explicat en un comunicat que el nombre de visitants durant aquests dos primers mesos i mig de l'any «ha estat molt bo» i s'espera que, amb el canvi d'hora i l'ampliació de l'horari, a partir d'aquesta setmana, «el nombre de visitants augmenti de forma progressiva durant tots els mesos de primavera».

El Consell Comarcal de la Selva i el Patronat s'ha iniciat una campanya de comunicació que s'allargarà fins al mes de juny perquè el castell de Montsoriu rebi una molt bona afluència de visitants durant aquest període de temps que és considerat com a temporada alta per al castell amb una clara aposta pel turisme de proximitat i el públic de la Catalunya Nord.