Espectacles teatrals com El Catalon d'una nit d'estiu, Fuck You» i « On la Tempesta deixà pau intensa es podran veure aquest cap de setmana a Garriguella, i el cap de setmana següent a Capmany serà el torn de Happy Birthday Jamie Love , La Gloriosa Conquesta de Pol Sud i Rodeo Road.

És la programació «entre vinyes i cellers», una nova aposta del festival del vi, el Vívid.

Escenes entre vinyes amb Festival Píndoles. Microteatre fora del teatre és el títol del cicle organitzat pels cellers Masetplana, Cooperativa de Garriguella, Mas Llunes, Pere Guardiola, Oliveda i Vinyes d'Olivardos, i la companyia Festival Píndoles.

En tots els casos, els assistents gaudiran d'un tast de vins als cellers que acullen les representacions. Les entrades es poden comprar al web del Vívid ( vivid.costabrava.org ). El preu és de 20 euros i inclou l'entrada per veure tres representacions de microteatre i el tast de vins corresponent a cada celler.

El Vívid ofereix una quarantena d'activitats durant els caps de setmana del mes d'abril, amb prop de dues mil places.

A banda del cicle teatral entre vinyes, en aquesta edició del Vívid també hi ha altres novetats que s'incorporen a la programació com ara els Tastos en globus aerostàtic, a Figueres i al celler La Vinyeta, o els Tastos amb personalitat , que protagonitzaran personatges populars vinculats d'una o altra manera al món del vi. L'escriptora Empar Moliner, l'actor Carles Xuriguera, el periodista Marcel Gorgori i l'escriptor Martí Gironell seran els encarregats de dirigir aquests tastos. Tots quatre faran una tria dels vins de l'Empordà que més els agraden i els compartiran amb el públic.