13 de abril de 2018
13.04.2018

Cesk Freixas, Miquel Abras i Mazoni posen so al primer Espurnes de Llagostera

El nou festival concentrarà les actuacions en un sol dia i durant dotze hores al parc de l'Estació i vol ser aparador de propostes musicals del país

13.04.2018 | 07:08
Alguns dels artistes i els organitzdors posen per a la foto.

Llagostera tindrà també el seu festival i el proper 12 de maig acollirà la primera edició de l'Espurnes, que vol ser un no parar de 12 hores de música, tallers, gastronomia de food trucks, conferències i altres activitats a l'aire lliure al parc de l'Estació, amb entrada gratuïta per a la totalitat del programa.

Noms coneguts com Mazoni, Cesk Freixas o Miquel Abras posaran so a l'Espurnes en un format acústic i proper al públic.

Amb la idea de concentrar totes les actuacions en un sol dia es busca diferenciar-se de la resta de festivals de les comarques gironines.

Com van explicar ahir Rocío Rodríguez, de la revista musical La Tornada, i Artur Comas, del grup de música llagosterenc Sotrac, organitzadors del festival, a més de música també hi haurà circ, amb les actuacions de Cirquet Confetti i la Cia. Circolate.

Rocío Rodríguez i Artur Comas van compartir taula a la Diputació de Girona en la presentació del festival, que també va comptar amb la participació del diputat de Cultura, Albert Piñeira, i l'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria.

Les actuacions es faran des de les tres de la tarda fins a les onze de la nit. Els concerts, a més, potenciaran els formats acústics i propers a l'espectador.

El cartell combina noms consolidats com els esmentats Mazoni, Miquel Abras i Cesk Freixas, que inaugurarà el festival amb un concert-vermut. A més, hi haurà grups emergents com La Folie, Rusó Sala, Paula Grande o Eduard Boada.

També actuaran a l'Espurnes Ferran Exceso i Fran Mariscal, David Mauricio, Eduard Boada i Jordi Parés, que també és de Llagostera.

Comas va explicar que el festival comptarà al parc de l'Estació amb dos escenaris en els quals la música i la resta d'activitats programades se sobreposaran constantment al llarg de la jornada. El festival se celebrarà una setmana abans de la festa major.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona