Exrectors de la UdG utilitzen habitualment l'aparcament que la Universitat gestiona en el recinte de Les Àligues, cosa que significa un «incompliment de la normativa», segons fonts que han preferit restar en l'anonimat.

Diari de Girona ha rebut fotografies preses aquest mes d'abril de l'exrectora Anna Maria Geli i de l'exrector Josep Maria Nadal al moment de recollir els seus respectius vehicles, estacionats en aquest aparcament que està situat per dins la muralla medieval, i que limita amb l'absis de l'antiga església de Sant Domènec i els darreres de l'edifici de Les Àligues, seu del rectorat i dels serveis centrals de la Universitat.

Segons les fonts consultades, algunes persones «sembla que tenen privilegis» perquè han aconseguit el comandament que dona accés a l'aparcament, i l'utilitzen habitualment, diversos dies a la setmana, cosa que «la normativa no permet».

Només tenen autorització permanent càrrecs molt concrets com ara el rector, els vicerectors, el secretari general, el gerent, l'ajunt a gerència, la presidenta del Consell Social i alguns càrrecs més, però no els exrectors.

Geli i Nadal són professors del Campus Barri Vell.

L'anterior rector, Sergi Bonet, va impulsar obres de millora a l'aparcament i en va regular l'ús aprovant una normativa que va excloure els exrectors i altres càrrecs.

Segons ha transcendit, el fet va molestar algunes de les persones que van haver de renunciar al preuat aparcament.

Amb l'arribada del nou equip de govern de Quim Salvi, que va guanyar les eleccions a rector, algunes persones han recuperat «fora de normativa» el comandament de l'aparcament.