La visita a la fira de llibres i roses és obligada, però el dia de Sant Jordi és molt llarg, i es pot aprofitar el dia per a fer moltes coses més. Hem escollit 7 activitats per a què el teu Sant Jordi sigui perfecte.

Menjar-se un gelat

La primavera ha vingut per a quedar-se, i amb ella el sol i la calor, que ja comencen a fer-se notar. Si el temps acompanya (i sembla que ho farà), Sant Jordi és el dia ideal per a estrenar la temporada de gelats. Tot passejant pel centre de Girona, aprofiteu per a fer un gelat a qualsevol de les gelateries de la ciutat!

Passejada romàntica per la muralla

Al capvespre, quan el sol comença a amagar-se, la llum es torna ataronjada, i la ciutat es va silenciant a poc a poc, és el moment perfecte per a passejar per les muralles de Girona i regalar la rosa i el llibre al teu enamorat o enamorada! I si no tens un enamorat o enamorada, qui sap què pot passar passejant per les muralles…

Llegir al Parc del migdia

Escollir el llibre de Sant Jordi no és fàcil (t'ajudem amb la nostra galeria de novetats editorials), però un cop l'has triat, no pots aguantar les ganes de començar-lo. Doncs res millor que iniciar la lectura al Parc del Migdia, amb el cap sota l'ombra d'un arbre, amb el cant dels ocells com a únic so de fons.

Dinar a la Devesa

Després de visitar les parades de llibres i fires, és més que probable que ens entri gana, i el Parc de la Devesa ofereix l'espai perfecte per a fer-ho! Així que agafeu les carmanyoles i cap a la Devesa. Podeu menjar a qualsevol de les taules que hi ha, o podeu fer-ho de la manera més tradicional: una manta a terra i a menjar!

De compres!

La fira de Sant Jordi concentra a milers de persones a la Rambla de la Llibertat i al Barri Vell. I si aprofiteu que tothom és allà per anar de compres? Ja ha arribat el bon temps, i és molt probable que el vostre armari necessiti un canvi d’estació, i fer-ho el dia de Sant Jordi, sembla una bona idea! Llibre, rosa i roba!

Seure en una terrassa al sol

Mirar llibres fa venir molta set, i després de parades i més parades, les terrasses dels bars de Girona sembla que us criden. Doncs no dubteu i asseieu-vos a fer una cerveseta o un vermut, amb unes olives i unes patates, mentre preneu el sol tranquil·lament. Això sí, no us oblideu de protegir la vostra pell!

Gaudir dels focs

Aquest Sant Jordi tindrà una cloenda ben especial, amb els focs artificials suspesos durant les Fires de Sant Narcís. Per a celebrar les festes de Primavera, els guanyadors del 47è Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava - Trofeu Vila de Blanes, Hermanos Ferrández de Múrcia, faran esclatar el cel de Girona. No us els perdeu!